Linssit.net - piilolinssit netistä
Katso linssisi hintavertailu:

VÄRILLISET PIILOLINSSIT

Värilliset piilarit muuttavat tyylin

Värilliset piilaritOletko harkinnut tyylisi uudistamista? Haluatko muuttaa lookkiasi kuluttamatta paljon rahaa? Piristäisikö uusi, huomiotaherättävä silmien väri vaikkapa iltaa ulkona? Jos vastasit johonkin näistä kysymyksistä myöntävästi, värilliset piilarit saattavat olla sinun juttusi.

Värilliset piilolinssit ovat helppo ja nopea tapa muuttaa ulkonäköä. Voimakkaan värisillä linsseillä voi muuttaa ilmettä dramaattisesti, ja toisaalta kevyesti värjätyt piilarit tarjoavat huomaamattoman tavan korostaa silmien omaa luonnollista kauneutta.

Jos haluat värilliset piilarit, ensimmäinen askel on tapaaminen silmälääkärin tai piilolinssejä sovittavan optikon kanssa. Minkäänlaisia piilolinssejä ei tule käyttää ilman asianmukaista sovitusta ja piilolinssimääräystä. Vaikka piilarit olisivat ilman vahvuuksia, silmät tulee silti tutkia ja valita niihin sopivat linssit (esimerkiksi linssien kaarevuuksia on useita, ja sopiva valitaan silmän koon mukaan, samoin materiaaleja on erilaisia). Käynnin yhteydessä sinulle opetetaan, miten piilolinssi laitetaan silmään ja miten se otetaan pois. Jos linssit tuntuvat mukavalta silmissä eikä esteitä käytölle ilmene, siirrytään värin valintaan.

Älä milloinkaan lainaa ystäviesi värillisiä piilolinssejä.

Älä milloinkaan lainaa ystäviesi värillisiä piilolinssejä. Piilarien vaihtelu saattaa kuulostaa harmittomalta, mutta bakteerikantojen eroista johtuen seurauksena voi olla pahimmillaan vaikea silmätulehdus ja sarveiskalvon vahingoittuminen.

Piilolinssejä ei tule ostaa muualta kuin ammattimaisesta optikkoliikkeestä tai luotettavasta nettikaupasta. Huonolaatuisten, sopimattomien, vanhentuneiden tai jopa väärennettyjen piilolinssien käytöllä voi olla vakavia seurauksia. Piilolinssit täytyy sovittaa henkilökohtaisesti ja niitä täytyy käyttää oikein ongelmien välttämiseksi.

Minkä väriset piilarit sopivat sinulle?

Silmien tutkimisen ja piilolinssimääräyksen saamisen jälkeen voit valita silmiesi uuden värin. Tämä on hauskaa, koska vaihtoehtoja on niin paljon. Optikolla voi olla erivärisiä kertakäyttölinssejä kokeilua varten, ja niitä saattaa saada kotiinkin testattavaksi.

V&aurillinen piilolinssi
Värillinen piilolinssi lähikuvassa.
Netistä löytyy myös sivustoja, jonne voi lähettää oman kuvansa tai valita valmiista mallikuvista oman hiustensa ja silmiensä värin ja testata erilaisia yhdistelmiä jo ennen piilolinssimääräyksen hankintaa.

Värillisiä piilolinssejä valmistaa useampi yhtiö. Kaksi suurinta ovat Ciba Vision ja Johnson & Johnson. Molemmat tarjoavat laajan valikoiman linssejä, joilla voi saada aikaan monenlaisia muutoksia luonnollisen värin kevyestä vahvistamisesta silmien värin täydellisen muuttamiseen asti.Ciba Visionin värilliset piilolinssit tunnetaan kauppanimellä Freshlook. Freshlook Colorblends -linsseissä on kolme värikerrosta, joilla saadaan aikaan luonnollinen ja peittävä lopputulos. Freshlook Colorblends -piilolinssejä on saatavilla useissa eri väreissä. Ciba Visionin valikoimissa on lisäksi Freshlook Colors -linssit ja vaaleille silmille sopivat, väriä kevyesti muuttavat Freshlook Dimensions -linssit. Voit testata näiden linssien vaikutusta ulkonäköösi Ciba Visionin sivuilla. Sivusto antaa myös värisuosituksia, jos valinta tuntuu vaikealta. Apua löytyy myös meikkien sävyihin sopivien värien valintaan.

Hiusten ja ihon väri vaikuttaa

V&aurillinen piilolinssiJohnson & Johnsonin Acuvue 2 Colors -linssisarjaan kuuluu piilareita kymmenessä eri värissä. Niillä voi sävyttää vaaleita silmiä tai vaihtaa jopa tummimman silmän väriä kokonaan. Myös Acuvue tarjoaa interaktiivisen tavan testata eri värejä netissä.

Acuvue 2 Colors -piilareista kolme on suunniteltu erityisesti vaaleasilmäisille käyttäjille. Loppuja seitsemää voi käyttää kuka vain, olipa silmien väri sitten vaalein sininen tai tummista tummin ruskea.

Jos tavoittelet huomaamatonta muutosta silmiesi väriin, voit valita luonnollista silmän väriä lähellä olevan sävyn. Hiusten ja silmien värin eri yhdistelmillä voi luoda erilaisia lookkeja vaatimattoman hillitystä rohkeaan ja dramaattiseen! Värilliset piilarit ovat huomattavasti vaivattomampi ja helpommin peruutettava muutos kuin hiusten värjääminen.

Yksi suosituimmista ja monen mielestä kauneimmista yhdistelmistä on vaaleat hiukset ja siniset silmät. Jos olet jo luonnostaan sinisilmäinen, voit korostaa silmiesi sävyä värillisillä enhancer-linsseillä ja saada ne suorastaan säihkymään. Suuremman muutoksen saa aikaan vaihtamalla vaaleansinisen sävyn vaikkapa näyttävään vihreään tai turkoosiin.

Jos hiuksesi ja silmäsi ovat luonnostaan tummat, paras vaihtoehto ovat opaque-linssit. Värivaihtoehtoja on monia, hunajasta aina kirkkaisiin sinisiin, vihreisiin ja jopa violettiin!

 

---
 Etusivu
---
 Linssipaketin lyhenteet
---
 Piilolinssien hoito---
 Vinkkejä meikkaukseen
---

---
 Mistä edulliset piilolinssit?
---


---
 Miksi eri linssityyppejä?
---
 Kuukausilinssit
---
 Päivä- eli kertakäyttölinssit ---
 Värilliset piilolinssit ---
 Tooriset
---
 Jatkuvakäyttöiset
---
 Moniteholinssit
---
 Pitkän vaihtovälin ---
 Linssien valmistajat---


---
 Nukuitko linssit silmissä?---
 Silmän taakse jäänyt linssi---
 Kuivat silmät
---
 Rikkoutunut piilolinssi---


---
 Riittääkö UV-suoja?
---
 Pidennä linssien kestoa
---
 Saunassa ja uidessa
---
 Linssit ja vesi
---
 Piilolinssit netistä?
---


---
 Värilliset piilarit ja tyyli
---
 Mitä silmien väri kertoo?
---
 Tee online-näkötesti
---
 Apua värisokeuteen?
---
 Leonardo da Vincin linssit
---
 Lisää artikkeleita...
---


---
 Instrumentarium, Nissen
---
 LensOn
---
 Mister Spex
---
 Lensway
---
 Netlens
---
 Yourlenses
---
 Piilarit hintatakuulla?Sivukartta | Linssit.net | Yhteydenotto